WERELDBURGERS

" wereldburgers- world citizen "Wereldbollen met mannetjes op , het thema dat voorvloeide uit de eerste tentoonstelling met als titel  '  beeldenstorm door de wereldburger  .


De handelsnaam ' de wereldburger  'is dan ook de naam van het beeld .Deze wereldbollen zowel in keramiek met bronslaag , brons of goud-bladgoud, zijn uniek, copyright 6643 en hebben allen een hartje binnenin . Het bijhorende certificaat is persoonlijk opgemaakt zodat het past bij de persoon die het beeld krijgt.


In de galerie staan er waaruit men kan kiezen of indien gewenst wordt er een nieuw ontwerp gemaakt zoals u het graag heeft .


Er zijn verschillende diktes en ook het aantal mannetjes erop  verschilt .

Deze ontwerpen worden allen met de hand vervaardigd waardoor elk beeld uniek is , dus geen kopie van .Zo kan een geboorte , gezin of koppels  vastgelegd worden op deze wereldbollen .


Eveneens worden er in dit thema  urnes en grafjes ontworpen.


Ze worden veelal aangekocht als aandenken voor verjaardagen , relatiegeschenken , geboorte, pensioen ,allerlei feestelijkheden ,gezinsopstellingen , awards,  overledenen.De naam 'de wereldburger' is ook niet zomaar een naam want deze wereldbollen verspreiden zich ver in de wereld . Dit mede  danzij het toerisme , daar men de beelden kan terugvinden in befaamde hotels .